Top 3 postări

vineri, 16 octombrie 2020

Ai grijă de mașina ta

În ziua de azi să ai o mașină este mai mult o necesitate și mai puțin un moft. În același timp, mașina are nevoie și de întreținere, revizii făcute la timp, pe scurt trebuie să-i acorzi toată atenția ta ca să te bucuri de ea în cele mai bune condiții.

Eu mă folosesc din plin de mașină, fac cel puțin 2000 de kilometri în fiecare lună, iar datorită numărului mare de kilometri pe care îi parcurg, trebuie să merg des în service.



De ce este important să mergi cu mașina la revizie?

În primul rând, mașina este un ansamblu ce trebuie întreținut și se aseamănă omului. La fel cum noi avem nevoie de tot ce este mai bun, la fel și mașinii noastre trebuie să-i oferim servicii de calitate. Primul pas este să mergem la service și să fie văzută de specialiști. La anumite intervale de timp sau kilometri trebuie sa schimbam uleiul, filtrele de aer, combustibil pentru ca mașina să funcționeze în cei mai buni parametri. De asemenea și orice constatare care scoate la iveală anumite defecțiuni trebuie tratată ca atare și să înlocuiești piesa sau piesele defecte pentru a nu agrava problemele. La fel cum noi oamenii mergem la doctor când suferim de o afecțiune și amânarea poate agrava situația, la fel este și în cazul mașinii. 

Pleci la un drum mai lung? Fă o revizie mașinii tale

Din greșeli învățăm și facem totul ca acestea să nu se mai repete.  Am pățit-o și eu și mi-a fost învățătură de minte. Deși mașina dădea semne de oboseala am plecat la un drum mai lung, cu urcare prin munți. Prima dată a cedat ventilatorul de la aerul condiționat și răcire, iar mai apoi am pierdut și tot lichidul de răcire cu antigel. Toate astea au avut ca pornire un furtun crăpat pe care nu l-am schimbat la timp, care a dat practic peste cap buna funcționare a mașinii. Am ajuns cu bine cu mașina în service, am schimbat tot ce a fost de schimbat și de atunci am grija sa respect toate reviziile și sa schimb toate consumabilele conform graficului. 

La Kparts găsești tot ce vrei pentru mașină ta, ai pachete revizie la prețuri foarte bune pentru ca să ai doar motive de bucurie când te deplasezi cu mașina ta în oraș, la munte sau la mare. Pe lângă faptul că tu te simți în permanență în siguranță în timp ce te deplasezi cu mașina ta, aceeași siguranță trebuie sa le-o oferim și celorlalți participanți la trafic. 

Eu am gasit tot ce am nevoie pentru al meu Volvo, am gasit un pachet complet de revizie la un pret excelent,  ce include filtru de aer, filtru de combustibil, filtru de ulei și filtru de habitaclu. Nu doar astea m-au interesat, am aruncat ochiul și la alte produse și ii pregatesc si alte cadouri mașinii mele, așa că te sfătuiesc să intri pe site, deoarece te vei convinge singur că ai tot ce îți trebuie pentru autoturismul tău, calitate la cele mai mici prețuri.

Drumuri bune să avem! 

Niciun comentariu: