Top 3 postări

vineri, 16 octombrie 2020

Mergi la sigur cu Kparts

 Vin din nou cu câteva sfaturi legate de mașini, mai exact legat de partea de întreținere.

Faci schimburile la timp, economisești bani 

Fiind în căutare de piese și consumabile pentru revizie, am găsit tot ce aveam nevoie la preturi foarte accesibile și calitate superioară la kparts. Fiind și perioada asta mai dificilă, cu restricții, am ales să caut online tot ce aveam nevoie și nu m-am expus unei ieșiri într-un magazin de piese auto.

Prima impresie când intri pe site-ul kparts este ca ai ajuns exact unde trebuie și eu asemăn momentul cu acela când intri în casa unui bun prieten. 

Pe lângă consultanta tehnică gratuita oferita de către consultanții Kparts, care te vor ajuta să faci alegerile corecte, eu am remarcat faptul că produsele comandate vor ajunge oriunde în România într-un interval de 24-48 de ore în funcție de disponibilitate și că poți plăti chiar în rate fără dobândă. Acest ultim aspect cred că este foarte important la momentul de față, după ce foarte multă lume ori și-a pierdut locul de muncă în anul 2020, ori veniturile au scăzut.



Revenind la pachetele de revizie pe care le găsești pe site foarte ușor, folosind căutarea după modelul tău de mașină, vreau sa va dau câteva sfaturi în alegerea lor. 

Pachetul de revizie trebuie sa conțină uleiul de motor, filtrul de aer, filtrul de combustibil, filtrul de ulei și filtrul habitaclu. 

Toate acestea au rolul de a asigura functionarea mașinii într-un mod optim. De exemplu, filtrul de aer împiedică praful sau alte impurități sa ajungă la motor și se schimbă la un interval de 30000-40000 de kilometri.

Filtrul combustibil împiedică murdăria sa ajungă la motor, pe întregul traseu al combustibilului existând posibilitatea ca acesta să aducă și rugină sau alte substanțe dăunătoare. 

Filtrul de ulei este foarte important, fiind la pachet cu uleiul în sine. Filtrul nu lasă practic sa intre în motor nimic altceva decat ulei curat.

Filtrul de habitaclu sau polen, cum mai este numit nu lasă să între nimic altceva în interiorul autoturismului decât aer curat, având rolul de a opri sa pătrundă înăuntru particule de praf, reziduri, frunze. 

Asta nu este tot ce poți găsi pe site, acolo găsești practic orice pentru mașina ta: piese pentru sistemul de frânare, cel de direcție, motor, ambreiaj, distribuție sau cum e acum schimbarea dintre anotimpuri, poți cumpăra anvelope. Toate sunt de la furnizori de top, fiind cele mai calitative, realizate din materiale rezistente.

Schimbă la timp și mașina îți va mulțumi! 

Niciun comentariu: